جزئیاتی از مدرسه روزنامه نگاری، برپایی کارگاه مواجهه با پاندومی کرونا به وسیله شکرخواه
به گزارش وبلاگ کشتی گیران، مجید رضائیان ضمن تشریح فعالیت های مدرسه روزنامه نگاری و مطالعات رسانه که از آبان ماه شروع خواهد شد، از برگزاری ورک شاپ های آنلاین و رایگان به وسیله اساتید روزنامه نگاری اطلاع داد.
مجید رضاییان ـ موسس این مدرسه و استاد دانشگاه ـ در گفت و گویی با وبلاگ کشتی گیران اظهار داشت: ورک شاپ هایی در حال حاضر به صورت آنلاین در حال برگزاری است و اولین ورک شاپ به وسیله آقای علی اکبر قاضی زاده با اسم فیچرنویسی برگزار گردید. موضوع ورک شاپ این هفته ما چگونگی مواجهه روزنامه نگاران با پاندومی کرونا است که به وسیله آقای یونس شکرخواه در لایو اینستاگرام برگزار خواهد شد. ورک شاپ دیگر هم با موضوع تکنیک های سردبیری و آنچه که سردبیر باید بداند برگزار می گردد.
به گفته وی ورک شاپ تکنیک های سردبیری به وسیله خود مجید رضاییان در مدرسه روزنامه نگاری تدریس خواهد شد.
این استاد روزنامه نگاری گفت: طبق آنالیز هایی که داشتیم احتیاجسنجی را در تعامل با مدیران رسانه ها و به ویژه سردبیران رسانه ها انجام می دهیم تا عناوین مورد احتیاج شاگردان بیشتر فراهم گردد. کلاس ها به شکل ترمیک برگزار خواهد شد و در کنار آن بعلاوه ورک شاپ های تک موضوعی و تخصصی خواهیم داشت.
رضاییان درباره راه اندازی مدرسه روزنامه نگاری و مطالعات رسانه که از آن به اسم کلینیک رسانه یاد می نماید، شرح داد: رسانه های ما چه در فضای وب و چه در بستر چاپ، در تهران و استان های مختلف درباره اقتصاد رسانه و نحوه درآمدزایی خود، از ما سوال پرسیده اند یا درباره کیفیت محتوایی و یا گرافیک و فرم و جنبه تصویری، ساختار تحریریه و یا اتاق خبر و یا بهتر دیده شدن و اصطلاحا بالا رفتنِ دامنه نفوذشان پرسش هایی مطرح نموده اند. ما در کلینیک رسانه در هر سه حوزه یادشده، در قالب یک پروژه در پی آسیب شناسی رسانه می رویم و ارائه راه حل خواهیم داشت.
این استاد ارتباطات یادآور شد که انعکاس تجربه روزنامه نگاران و یافته های علمی آنها و بعلاوه ارتباط با دانشکده های معتبر جهان از دیگر برنامه های مدرسه روزنامه نگاری و مطالعات رسانه خواهد بود.
او درباره ارتباط مدرسه روزنامه نگاری با دانشکده های معتبر جهان شرح داد: از استادان معتبر دیگر کشورها به وسیله یکی از پلتفرم ها و یا شبکه های اجتماعی برای ورک شاپ ها یا تدریس، دعوت خواهیم کرد. سعی هم می کنیم به طور مشترک با استادان حرفه ای و حاضر در مدرسه ما، برنامه ارائه نمایند و درباره یکی از موضوعات مطرح، مباحثه داشته باشند. در واقع در ارتباط علمی و پژوهشی با مساله های روز جهان در زمینه روزنامه نگاری و هم مطالعات رسانه بین استادان ایرانی و خارجی ورک شاپ خواهیم داشت.
این پژوهشگر حوزه ژورنالیسم درباره فرایند برگزاری کلاس های مدرسه روزنامه نگاری اسم کرد: در بخش آموزش، سه موضوع مطرح است؛ یکی از آنها کلاس های ترمیک، دیگری ورک شاپ های تک موضوعی و ورک شاپ های تخصصی و سوم روایت تجربه و یک یافته علمی است که ما به همه دانش آموختگان هم گواهی اعطا می کنیم و هم با چندین دانشکده در حال مذاکره هستیم تا گواهینامه مشترک مدرسه روزنامه نگاری و یکی از دانشکده های ارتباطات به دانش آموختگان ارائه گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا