طرز تهیه کو کو فسنجان؛ مقوی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ کشتی گیران، امروز قصد داریم دستور تهیه کو کو فسنجان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
گردو 200 گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق غذاخوری
تره، جعفری و گشنیز دو پیمانه
تخم مرغ سه عدد
آبغوره سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
گردو را آسیاب نموده همراه با رب انار، رب گوجه فرنگی، آبغوره، نمک و زردچوبه کمی تفت دهید، سپس دو لیوان آب به آن بیفزایید تا با حرارت کم بجوشد.
در حین جوشیدن به تدریج آب سرد را اضافه کنید. سبزی را خردنموده و با تخم مرغ بزنید و با دو عدد گردوی خردشده همراه با نمک، فلفل و زردچوبه در تابه سرخ کنید.
در سرانجام وقتی گردو غلیظ شد، کوکو را برش زده، داخل قابلمه گذاشته تا به مدت 15 دقیقه بجوشد.
منبع: گردشبان
تاریخ انتشار: 14 مرداد 1400
آخرین بروزرسانی: 14 مرداد 1400
گردآورنده: koshtichoghadak.1com.ir
شناسه مطلب: 61454
به "طرز تهیه کو کو فسنجان؛ مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کو کو فسنجان؛ مقوی و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید