خبر بد برای مجریان تلویزیون ، رونمایی از مجری مصنوعی در چین!
به گزارش وبلاگ کشتی گیران، ایسنا نوشت: جدیدترین روزنامه نگاری که به وسیله روزنامه دولتی چین استخدام شده و به وسیله هوش مصنوعی پشتیبانی می گردد، ادعا می نماید که مهارت های هزاران مجری دیگر را فراگرفته است.
گفته می گردد که این زن جوان مجازی که رن شیائورونگ(Ren Xiaorong) نام دارد، می تواند به سوالات پاسخ دهد و اخبار را 24 ساعت شبانه روز، 365 روز سال ارائه دهد. اما یک نکته وجود دارد. آواتار آن تنها قادر به پاسخگویی به سوالات از پیش معین شده است.
رن به وسیله رسانه رسمی حزب کمونیست چین توسعه داده شده و می گوید که مهارت های هزاران مجری خبر را دارد.
از این مجری در فیلمی که در شبکه اجتماعی ویبو(Weibo) چین منتشر شد، رونمایی شد که یک کت مشکی بر تن داشت و در مقابل تصویری از شهر ایستاده بود.
مجری اخبار دیجیتال گفت: سلام، نام من رن شیائورونگ است. من یک مجری دیجیتال هوش مصنوعی هستم که به تازگی به پیپلز دیلی(Peoples Daily) پیوسته ام. هزاران مجری تازه مهارت های حرفه ای خود را به من منتقل نموده اند. به مدت 365 روز سال و 24 ساعت شبانه روز، من اخبار را بدون استراحت گزارش خواهم کرد. چه در سایت های خبری و چه در استودیو، همواره من را خواهید دید. هر مکالمه ای با من انجام دهید یا هر بازخوردی که ارائه دهید، من را باهوش تر می نماید.
به رغم این ادعاها، وقتی اپلیکیشن را برای تعامل با رن باز می کنید، تنها می توانید از او بخواهید درباره موضوعات از پیش معین شده ای که مربوط به اجلاس دو نشست (Two Sessions) صحبت کند.
نظرات در خصوص او در ویبو تا حد زیادی مثبت بوده است.
رن اولین گوینده خبر فراوری شده به وسیله هوش مصنوعی در چین نیست بلکه مجری های مجازی از سال 2018 به صورت آنلاین و در تلویزیون ظاهر شده اند.
سه مجری مجازی اول با مدل سازی از سه خبرنگار واقعی که دو مرد و یک زن بودند برای خبرگزاری شینهوا ساخته شدند.
بعد از آن رباتی به نام جیانگ لیلای(Jiang Lailai) وارد این عرصه شد و یک برنامه سرگرم گننده در خصوص فناوری های تازه ارائه کرد.
طولی نکشید که مجری دیجیتالی دیگری به نام شین شیائومنگ(Xin Xiaomeng) که از یک روزنامه نگار دیگر الگوبرداری شده بود معرفی گردید که اخبار مربوط به اجلاس دو نشست را در سال 2020 گزارش کرد.
با این وجود، تمامی این موارد در حال حاضر کمی قدیمی به نظر می رسند، به خصوص در مقایسه با قابلیت های روز افزون هوش مصنوعی پر قدرت چت جی پی تی.
اما این بدان معنا نیست که چین از رقابت در عرصه چت بات های هوش مصنوعی خارج شده است. بلکه این کشور به تازگی از هوش مصنوعی Ernie خود که به وسیله شرکت فناوری بایدو ساخته شده، رونمایی نموده است که می تواند رقیبی برای چت جی پی تی باشد.
5858
منبع: خبرآنلاین