طرز تهیه سوسیس خانگی؛ سخت اما سالم

به گزارش وبلاگ کشتی گیران، حرف و حدیث و شایعه همواره پشت سوسیس های کارخانه ای بوده و هست؛ از ضایعات حیوانات گرفته تا کاکل خروس و اینکه بدترین چیزها را به ترکیبات سوسیس های کارخانه ای نسبت می دهند و ما را از خوردنشان منع می نمایند؛ اما به هر حال فست فودها بخشی است که سخت تر از دیگر چیزها از وعده های غذایی ما حذف می گردد و نمی گردد به راحتی از طعم لذیذ آن گذشت. با این حال بهتر است اگر ماهی یک بار هم از این فرآورده ها استفاده می کنیم سوسیسی را بخوریم که به سلامت آن مطمُن باشیم. بله ما می توانیم سوسیس خانگی درست کنیم و خیالمان راحت باشد که داریم یک غذای فست فودی سالم می خوریم.

طرز تهیه سوسیس خانگی؛ سخت اما سالم

مواد لازم:

گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان: 600 گرم

سیر: 2 حبه ریز رنده شده

پودر نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

آب پنیر یا شیر خشک: 3 قاشق غذاخوری (می توانید از هر دو به میزان مساوی و در مجموع 3 قاشق غذاخوری بهره ببرید)

تخم مرغ: 1 عدد

سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری

آب یخ: سه چهارم لیوان

روغن مایع: 1/3 لیوان

کاور سوسیس: 2 متر

ادویه های لازم برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ:

پودر فلفل پاپریکا: 2 قاشق مرباخوری

نمک: 1 قاشق مرباخوری

پودر پیاز: 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر: 1 قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری

دارچین: ½ قاشق مرباخوری

آویشن: ½ قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی: 1/3 قاشق چایخوری

پودر هل: 1/3 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: به میزان دلخواه

پودر فلفل قرمز: به میزان دلخواه

در این زمینه بخوانید:

فوت و فن های مزه دار کردن (مرینیت) جوجه کباب زعفرانی

محصولات ارگانیک چرا اینقدر گران هستند؟

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ ابتدا باید گوشت گوساله بدون استخوان یا گوشت ران مرغ بدون استخوان را دو یا سه بار با درجه ریز چرخ گوشت چرخ کنید. گوشت چرخ نموده را در یک ظرف بگذارید، در ظرف را ببندید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگهدارید.

2. بعد از 4 ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. تخم مرغی که استفاده می کنید باید بلافاصله از یخچال بیرون بیاورید و هم دمای گوشت باشد. آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ نموده، تخم مرغ سرد و هم دما با گوشت، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید.

3. وقتی که گوشت و تخم مرغ و سایر موادی که در غذاساز ریخته بودید خوب با هم مخلوط شدند، نصف آب یخ و مخلوط آرد و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر تمام مواد را میکس کنید. مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید صاف و یکدست و البته نه سفت و نه شل باشد. اگر مایه به دست آمده سفت بود به جای مانده آب یخ را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر میکس کنید.

4. مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در قیف ماسوره بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس تزریق کنید.

5. سپس دو سر کاور را با نخ محکم ببندید و از طول به قسمت های مساوی تقسیم کنید، کمی بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و سوسیس های پیچیده شده داخل کاور را با احتیاط در آب جوش بیندازید. در. قابلمه را باز بگذارید تا سوسیس ها روی شعله ملایم گاز در آب جوش بپزند.

6. برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید آب به صورت ملایم و با جوش های ریز قل بخورد. بعد از 45 دقیقه سوسیس ها را از آب بیرون بیاورید و بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا به سرعت خنک شوند و خودشان را بگیرند. سوسیس های آماده شده را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا تمام مواد خوب به خورد هم بروند و طعم سوسیس خوشمزه گردد. سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را به مدت یک ماه می توانید فریز نموده و به تدریج مصرف کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه سوسیس خانگی؛ سخت اما سالم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوسیس خانگی؛ سخت اما سالم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید