معرفی نیازهای فناورانه در صنعت هواشناسی

به گزارش وبلاگ کشتی گیران، سحر تاجبخش امروز در مراسم اختتامیه گردهمایی ارائه نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی گفت: قطعاً باید ما به سمت استفاده حداکثری از توانایی های داخلی حرکت کنیم.

معرفی نیازهای فناورانه در صنعت هواشناسی

وی با بیان اینکه احتیاجمندی های فراوانی در صنعت فرودگاهی و هواشناسی وجود دارد، اضافه کرد: یکی از این احتیاجمندی ها، ایمنی پرواز و ارائه خدمات و سرویس دهی با کیفیت در این حوزه است.

تاجبخش گفت: هوانوردی و هواشناسی از بنیادی ترین حوزه ها به شمار می فرایند که فعالیت خود را از سالهای دور شروع نموده اند.

رئیس سازمان هواشناسی کشور توضیح داد: باید هواشناسی در هر جایگاهی همکاری نزدیکی با مراکز تحقیقاتی و کاربران عملیاتی داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات هواشناسی در جهان تغییر اقلیم است، گفت: این موضوع صنعت هواپیمایی را تحت تأثیر قرار می دهد. از این رو ما در برنامه هایمان مسئله تغییر اقلیم را به عنوان یک چالش در حد ملی لحاظ می کنیم.

تاجبخش یادآور شد: سه چهارم تأخیرهای قابل توجه خطوط هوایی در مناطقی که ترافیک هوای بالایی دارند مربوط به شرایط آب و هوایی مانند طوفان، یخبندان، مه، باد، برق و سیکلون های حاره ای می گردد.

وی با بیان اینکه تقریبا نیمی از حوادث هوایی در شرایط آب و هوایی بد اتفاق می افتد، اعلام کرد: چالش های دیگری نیز در این زمینه وجود دارد که مرتبط با فوران های آتش فشانی و ابرهای متشکل از خاکسترهای آتش فشانی، طوفان های شن و گرد و غبار و پدیده هایی مانند طوفان های ژئومغناطیسی هستند.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: دغدغه ها در زمینه آلودگی هوا و آلودگی صوتی و میزان قابل توجه انتشار کربن ناشی از مصرف سوخت در هواپیماها روبه افزایش است.

تاجبخش با اشاره به احتیاجهای سازمان هواشناسی، تأکید کرد: رادار هواشناسی باند ایکس، رادیو سوند، ایستگاه های هواشناسی اتوماتیک، سنسور اندازه گیری ارتفاع کف ابر، سنسور اندازه گیری دید در راستای باند، بویه موج نگار هواشناسی و ایستگاه های هواشناسی اندازه گیری غلظت ذرات و گاز ها از جمله احتیاجهای سخت افزاری این سازمان هستند که می تواند به واسطه شرکت های دانش بنیان مرتفع شوند.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: هواشناسی هوانوردی هوشمند یکی از موارد قابل توجهی است که باید از دیدگاه فناوری نگریسته گردد و ما به آن نیز توجه داریم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت های دانش بنیان می توانند احتیاجهای این صنعت را برطرف نمایند، احتیاج است که بتوانیم داده های هوشمند را با تجهیزات و تکنولوژی به دست آوریم.

وی تأکید کرد: البته در سازمان هواشناسی، گام هایی برای برطرف احتیاجهای خود به واسطه شرکت های دانش بنیان برداشته به طوری که سال جاری تفاهم نامه ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد نموده است که ما بتوانیم از محصولات تولیدی ایرانی در سازمان بهره ببریم.

رئیس سازمان هواشناسی کشور تأکید کرد: هواپیمایی بین المللی کشور برنامه های گسترده ای برای توسعه فعالیت های خود تا سال 2030 دارد که این ناگزیر آنها را به استفاده از ارائه خدمات هوشمندانه شرکت های دانش بنیان سوق می دهد.

تاجبخش توضیح داد: آمادگی داریم که از دستاوردهای فناورانه شرکت های دانش بنیان در این راستا بهره ببریم.

منبع: خبرگزاری مهر

به "معرفی نیازهای فناورانه در صنعت هواشناسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی نیازهای فناورانه در صنعت هواشناسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید